column 29-6-2018

Column

Ik heb het gevraagd en toestemming gekregen om een column te schrijven. Nou daar gaat ie dan, niet dat ik nu overloop van ideeën maar ik vind wel dat er iets moet gebeuren. Die vorige site is al veel te lang niet bij gehouden en deze lag ook al weer een paar maanden op zijn k…… Ik moest van het bestuur melden dat deze site nog in bewerking is, dus bij deze.

Ik wil proberen om buiten de vakantie tijd iedere maand toch iets neer te zetten en begin maar direct. Van het bestuur heb ik vernomen dat ze een uitnodiging hebben gestuurd naar de leden voor Pitch & Putt op 1 september. dat is natuurlijk erg vroeg en desgevraagd antwoordden ze dat i.v.m. de spreiding van de zomervakantie het wel moet. Wij in het zuiden gaan vroeg en wil je dan toch iedereen bereiken moet je de leden wel zo vroeg uitnodigen anders zijn ze weg. Ik bracht nog in dat ze de uitnodiging ook kwijt kunnen raken, maar dat werd weg gewimpeld. Vorige jaren was het gemiddeld een groepje van ongeveer 18 personen inclusief het zoveel jarig bestaan. De eigen bijdrage is ook niet zodanig dat je zegt dat is me te duur, vooral omdat er ook nog eens een bbq bij zit. ik ben benieuwd hoeveel inschrijvingen er al zijn, zal ik eens vragen aan Cor.

Zo dit waren de eerste schreden op mijn nieuwe zijweg. Even wennen, maar met de politieke situatie in NL en de wereld en vergeet Best niet met zijn milieu soap. Ik denk dat er nog genoeg komt. Groetjes en voor hen die nu al met vakantie gaan een fijne vakantie.


Met Vriendelijke Groeten
Jeu de Hacker

 

Geef een antwoord