Home

Column

Een column is een stukje in een krant of een tijdschrift waarin de schrijver zijn mening geeft over een onderwerp. Soms is de tekst humoristisch, soms provocerend, maar het is altijd de persoonlijke kijk op de wereld van de columnist. Er zijn ook gesproken columns voor radio en tv of columns op internet.
Dit is een definitie die ik op internet vond.
Even voorstellen: ik ben Jeu de Hacker. Toen onze buurtvereniging nog een blaadje had dat regelmatig uitkwam schreef ik daarin. Niet iedereen begreep wat een column is, vandaar even de definitie. Bij mij kwam het plannetje op om op de nieuwe website regelmatig een stukje te plaatsen. Misschien trekt dit lezers en mogelijk zelfs leden voor de BV. Ik moet nog wel toestemming aan het bestuur vragen, maar dat lijkt me geen probleem.
Met Vriendelijke Groeten
Jeu de Hacker

Nieuwsbrief 2021/1

Nieuwsbrief 2021 Beste leden, het is al weer 1 ½ jaar geleden dat er een nieuwsbrief was en daar is het bestuur niet blij mee. Naast de corona problemen, zoals iedereen die heeft gehad, hebben [...]

Nieuwsbrief

Zo we zijn weer in de lucht. Dit is d eerste Nieuwsbrief van 2019 We hebben een nieuw bestuurslid gekregen, Colette Schreurs, zij wil van ons het penningmeesterschap overnemen. Wij zijn hier erg gelukkig mee. [...]

Column 14 September 2018

Waar blijft de tijd? Eind juni schreef ik dat ik zal proberen iedere maand, m.u.v. de vakantie periodes, een stukje op de site te plaatsen. Het eerste voornemen is al mislukt. Maar ik ga door [...]

Verslag van Pitch and Putt

Verslag van Pitch and Putt Op zaterdag 1 september hebben we weer onze jaarlijks terugkerend festijn Pitch & Putt gehad. De deelname was niet overweldigend met achttien deelnemers, inclusief jeugd, maar het was reuze gezellig. [...]

Website

Beste leden, zoals jullie weten hebben we een nieuwe website. Jullie zullen hier nog onvolkomenheden tegenkomen, maar we doen onze best het snel voor elkaar te krijgen. Diana en ik proberen deze up to date [...]