Garagesale 2012Op zondag 7 oktober 2012 van 11:00 tot ca 14:00 uur wordt er een garage-sale gehouden in de wijk Heuveleind, waarbij garages, stoep of voortuin ingericht zullen worden als eigentijdse winkels. Alle buurtgenoten uit Heuveleind worden uitgenodigd om als deelnemer hun spullen te koop aan te bieden. Iedereen uit Best en daarbuiten, kunnen als potentiële koper in de wijk terecht om hun slag te slaan op deze plaatselijke “vrijmarkt”.

In verschillende krantjes (oa in Groeiend Best) zal worden ingegaan op deze garageverkoop en zal verdere informatie voor potentiële kopers te vinden zijn.

Als je niet zo gunstig woont, heb je ook de mogelijkheid om op het veld te gaan zitten onder de hoogspanningsmast. Dit wordt ook als adres opgegeven aan de kopers. Geef dit wel aan op het inschrijfformulier, zodat de klanten niet naar het thuisadres gaan.

Als niet lid van de buurtvereniging kunt u ook deelnemen. De buurtvereniging moet onkosten maken voor de organisatie en draagt zorg dat uw adres op de routebeschrijving komt. Hierdoor wordt de kans verkleind dat bezoekers uw huis voorbij lopen.

Alle ingeschreven deelnemers krijgen via de e-mail meer informatie/spelregels/deelnemende adressen dus zorg dat uw e-mailadres bij ons bekend is!! Schrijf nu in, heb een leuke dag en ruim je oude spullen op!!

Vul het inschrijfformulier in en lever die in voor 22 september 2012 op:
Ziteind 6

niet-leden betalen € 5,00 inschrijfgeld, in enveloppe met inschrijfformulier; lid worden mag uiteraard ook: Inschrijven kan via de website: Inschrijven